Ви зараз переглядаєте Музична імпреза «Музика єднає серця» до дня Святого Миколая

Музична імпреза «Музика єднає серця» до дня Святого Миколая

У актовій залі обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського відбувся концерт «Музика єднає серця» – це спільний захід, підготовлений Бібліотекою разом із музичною школою імені Юлія Мейтуса.

Святковий концерт-імпреза присвячений зимовим святам українців, у якому прозвучали музичні твори української класики та сучасні композиції. Юні музиканти грали на бандурі, скрипці, фортепіано, саксофоні та флейті. У програму концерту увійшли вокальні твори патріотичної тематики.

Музика у поєднанні зі словом, спілкування в гостинній атмосфері бібліотеки, все це, виступило відновлюючим ефектом арттерапії.

Концерт відвідали родини ВПО з центру «ЯМаріуполь», наші гості з Харківщини та Миколаївщини, дитячі будинки сімейного типу, що проживають на Кіровоградщині, родини учнів музичної школи № 2 та відвідувачі бібліотеки.

Батьки й діти із захопленням слухали чудові виконання майбутніх музикантів. По закінченні програми, усі діти в залі були запрошені на сцену для спільного фото та отримання стильних подаруночків які були надані партнерами нашого заходу Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Благодійного фонду «Безпечне майбутнє».

Залишити відповідь