Ви зараз переглядаєте Музичний подарунок до Дня святого Миколая

Музичний подарунок до Дня святого Миколая

День святого Миколая – це саме улюблене і очікуване свято дітей! Напередодні малеча пише листи до Миколая та чекає на подарунки і сюрпризи. Святий Миколай дарує малюкам усмішку та радість і водночас нагадує дітям про те, що варто бути чемними та слухняними.

І саме в цей добрий казковий день бібліотека Чижевського приєдналася до поздоровлень та найкращих побажань дітям Кропивницького. Подарунком для малечі став святковий музичний концерт від веселого товариства музичної школи імені Юрія Мейтуса.

Відкрилось це свято символічною піснею Катерини і Михайла Козинських «Заступник Миколай» у виконанні Бублик Сафіни і Оксани Осадчук. А про те щоб добре навчатись прозвучала музична замальовка композитора Олександра Нежигая «На уроці» у виконанні Владислава Репецького.

Творчі і працьовиті учні школи Злата Погончук та Жана Задорожна виконали на скрипочках відому пісню Людвига Ван Бетховена «Бабак», а Дар’я Деревінська своєю грою на гітарі п’єси Курта Шиндлера «Маленька жовта пташка» нагадала гостям про любов до природи і птахів.

І як же без танців у свято? Весела «Полька», яку написав композитор Сергій Луканюк, прозвучала у виконанні Ярослава Правди під акомпанемент Анни Лисенко на домрі – це було просто фантастично!

Зимою радісно зі снігом і тому на святі звучала пісня «Білий сніг» авторів Катерини та Михайла Козинських у виконанні Єлизавети Гоман та Жанни Задорожної.

Також в казковому концерті не обійшлося без казкових персонажів. Звучала пє’са «Бабуся-Ягуся» композитора Лариси Іваненко, це про сучасну бабусю – позитивну та драйвову. Цей твір на фортепіано для глядачів виконала Єлизавета Сільченко.

Завершився чудовий концерт побажанням щастя і миру рідній Україні від вокального ансамблю «Веселка». Дівчата заспівали твір Марини Долгіх на вірші Галини Берізки «Моя Вкраїна, земле волошкова».

Наприкінці цього чарівного музичного дійства всі присутні в залі, дорослі і малі, об’єднались в найкращих побажаннях нашим славним воїнам, які своїми життями заслоняють нас від війни.

Слава нашим Героям! Нехай їх оберігає заступник святий Миколай!

Захід було проведено у рамках проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з благодійним фондом «Безпечне майбутнє».

Залишити відповідь