Ви зараз переглядаєте Бібліотека Чижевського інформує: усе про роботу у воєнний час

Бібліотека Чижевського інформує: усе про роботу у воєнний час

Чи можна звільняти персонал у зв’язку з воєнним станом та відсутністю роботи? Чи можна перевести працівників на іншу посаду або змінити умови їх праці? Які трудові гарантії має працівник, що захищає Україну у складі ЗСУ або територіальної оборони? Особливості укладання трудового договору та його припинення в умовах воєнного стану, оплата праці в цей період, встановлення та облік часу роботи та відпочинку.

Можливість отримати відповідь на ці та багато інших питань надає Інформаційна платформа з питань праці сайту бібліотеки Чижевського.

Інформаційна платформа з питань праці – спільний проєкт бібліотеки Чижевського та Управління Держпраці у Кіровоградській області, започаткований півтора року тому. Під час його засідань кращі фахівці з питань трудових відносин надавали вичерпну інформацію з низки актуальних тем.

Онлайн-платформа надає можливість отримати необхідну інформацію у будь-якому місці в будь-який час. Платформа має чотири опції: трудові відносини у воєнний час – питання/відповіді, консультування онлайн та сторінки Управління Держпраці у Кіровоградській області у Telegram і Facebook.

Заходьте, користуйтесь, відвідуйте офлайн зустрічі або дивіться їх записи на бібліотечних сторінках у Facebook та YouTube.

Залишити відповідь