Ви зараз переглядаєте Іпотечне кредитування: пільгові програми

Іпотечне кредитування: пільгові програми

Нещодавно користувачі головної книгозбірні Кіровоградщини отримали чудову нагоду дізнатися більше про пільгові програми з надання іпотечних кредитів для різних верств населення. Це дуже важливо для багатьох громадян нашої країни, адже в умовах неоголошеної війни люди досить часто втрачають свою домівку.

У відділі документів з економічних, технічних та природничих наук відбулася інтерактивна гостьова лекція спеціаліста зі споживчого кредитування АТ КБ «Приватбанку» Олександра Гука. «Іпотечне кредитування: єОселя – державна програма доступного кредитування житла». Гостьова лекція проводилася в рамках курсу навчальної дисципліни «Ринок нерухомості та іпотека», яка викладається у Херсонському державному аграрно-економічному університеті.

Лекція проводилася у гібридному форматі для студентів – майбутніх економістів Кропивницького та Херсону. Фахівець Приватбанку виступав одночасно для присутніх, які перебували в Кропивницькому та змогли відвідати захід особисто, та студентів Херсонського державного аграрно-економічного університету, які підключилися до заходу через платформу Zoom.

Під час лекції студенти ознайомилися з особливостями реалізації державної програми доступного кредитування житла «єОселя», а також з алгоритмом отримання кредиту.

Захід надав змогу майбутнім фахівцям отримати практичні знання від представника найбільшого банку України та викликав неабияку зацікавленість. Після лекції пану Олександру поставили багато питань щодо процедури отримання іпотечного кредиту, його переваг та можливих ризиків. Крім студентів Херсонського державного аграрно-економічного університету, на лекції були присутні учні коледжів міста, які виявили зацікавленість та активно ставили запитання, на які спікер надав ґрунтовні відповіді.

Викладачі й студенти ознайомилися з книжковою виставкою «Житлова іпотека: економічно-правовий аспект», яку підготували працівники відділу.

Викладачі кафедри підприємництва, обліку та фінансів Херсонського державного аграрно-економічного університету щиро подякували адміністрації та колективу Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського за організацію заходу.

Залишити відповідь