Ви зараз переглядаєте Книга для захисника

Книга для захисника

На початку липня наша бібліотека започаткувала акцію «Книга для захисника».

Ми оголосили збір книг для наших військових, які перебувають на лікуванні у закладах охорони здоров’я області. Медицина може багато, вона лікує тіло, а душу зцілює слово.

Інформація про акцію швидко поширилася серед кропивничан. Лише в перший день акції нам передали понад триста книг. Приносили найрізноманітнішу літературу: від класики до сучасних авторів, від романів до фантастики, пригоди і науково-популярну літературу, навіть книги з власними віршами.

За цей невеликий проміжок часу зібрано понад дві тисячі книг! То ж ми вирішили, що настав час передати їх нашим захисникам.

Напередодні Дня Державності України бібліотекарі з книгами та смаколиками завітали до одного з медичних закладів міста, у якому проходять лікування та реабілітацію наші хлопці. Невеличкий концерт для них влаштували студія хореографічного мистецтва «Аеліта», бардеса Поліна Кочух та майбутня зірка української естради Олександра Сокирко.

«Ми як працівники інформаційного фронту вирішили допомогти у відновленні здоров’я наших захисників. Фізичне тісно пов’язане з духовним. Ми дякуємо землякам за їхню чуйність і підтримку, як ми вважаємо, гарного починання. І особливо за теплі слова і побажання військовим, які вони залишають у книгах.

Від працівників бібліотеки звертаюсь до вас, хлопці, зі словами щирої вдячності за ваш патріотизм, мужність і незламність. Ми віримо в нашу перемогу і бажаємо вам найшвидшого одужання», – звернулась до пацієнтів лікарні директорка бібліотеки Валентина Животовська.

Окрема подяка благодійному фонду «Планета» за передані смаколики для наших захисників.

Акція триває. Бібліотекарі вже формують нову добірку книг, зібраних кропивничанами, які будуть передані в лікувальні заклади області.

Залишити відповідь