Ви зараз переглядаєте Я ОК!

Я ОК!

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чи не кожен українець зазнав неминучого впливу війни на психологічне здоров’я. Щоб розібратися, як впливає війна на ментальне здоров’я українців і як адаптуватися до неї, бібліотекарі відділу документів з питань медицини та охорони здоров’я організували зустріч з відомою в Кропивницькому психологинею Оксаною Клименченко.

Вона – практикуючий психолог, сімейний консультант, психотерапевт в методиці Позитивної психотерапії (WAPP, УІПП). Маючи великий практичний досвід, вона професійно висвітлила тему «Як бути ОК, незважаючи на складні обставини».

Фахівчиня зазначила: «Зіткнувшись із досвідом війни, люди відчувають різні емоції: страх, злість, безсилля, відчай, розгубленість. Та ми, психологи, запевняємо – така реакція нормальна, для ненормальної ситуації».

Оксана Анатоліївна поділилась техніками та методиками саморегуляції станом підвищеної тривожності. Переглянути відеозапис заходу можна на бібліотечній сторінці YouTube за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=gLPJaTnbx38&t=48s

Залишити відповідь