Ви зараз переглядаєте Батьківський клуб: сучасні ризики в житті підлітка

Батьківський клуб: сучасні ризики в житті підлітка

Сучасним ризикам в житті підлітка було присвячене чергове засідання Батьківського клубу, який торік почав працювати в бібліотеці Чижевського.

Коли в житті підлітків починає змінюватися і тіло, і свідомість, і почуття, кожен з них вимагає особливого підходу. І немає єдиного і унікального рецепту спілкування батьків з дітьми, що підросли. Проте є кілька простих рекомендацій, які допоможуть поліпшити стосунки та не втратити родинну теплоту. Ними з учасниками клубу поділились наші бібліотекарі.

Крім того, бібліотека Чижевського пропонує велику добірку книг з психології та педагогіки, в яких висвітлюються питання взаємин між батьками та підлітками. Наприклад, «Як пригорнути кактус» Анни Гресь.

Слідкуйте за анонсами та приєднуйтесь до наступних засідань Батьківського клубу. Знання, які ви на них отримаєте, допоможуть будувати позитивні стосунки з вашими дітьми та мати змогу в разі потреби прийти рідним на допомогу. Погодьтесь, усі ми хочемо бути щасливими батьками щасливих дітей.

Захід відбувся у рамках проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні». Проєкт реалізується благодійним фондом «Безпечне майбутнє» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Залишити відповідь