Ви зараз переглядаєте Шедеври від «Ниточки»

Шедеври від «Ниточки»

6 лютого у відділі краєзнавства обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І. Чижевського відбулося відкриття виставки робіт декоративно-ужиткового мистецтва майстрів клубу народних ремесел «Ниточка», присвяченої 14-річчю від дня створення організації. Клуб народних ремесел «Ниточка» був заснований 27 січня 2007 року.
Свої зустрічі та виставки клуб «Ниточка» проводить у відділі краєзнавства обласної універсальної наукової бібліотеки імені Д.І.Чижевського.
За 14 років існування клубу в ньому з’явилися художники, майстрині з плетіння гачком, на вилці та спицями, вишивки стрічками, різьблення, інкрустації по дереву, сірникової архітектури, робіт з бісером, з солоним тістом, вироблення ляльок-мотанок, печворку, квілінгу, деку пажу та ін.
На цьогорічній виставці презентовано твори 15 майстрів, виконані в найрізноманітніших видах декоративно-ужиткового мистецтва: малярство, бісероплетіння, ткацтво, клаптикове шитво, в’язання гачком, плетіння з лляного шпагату, декорування бісером, , лялька-мотанка, ажурне плетіння та найбільше – робіт, вишитих хрестиком, гладдю, різнокольоровими стрічками, болгарським хрестиком, бісером і в авторській техніці – близько 130 робіт.
Окрасою презентації виставки стали виступи Зінаїди Андріяшевської, Михайла Радкевича, Ростислава Климишина та ін.
Завітайте до нас! Твори народного мистецтва та книга відгуків чекають на ваші враження, думки та ідеї.
Виставка буде експонуватись у відділі краєзнавства (ІІІ поверх, кімната 309).

Залишити відповідь