Ви зараз переглядаєте Відкрилась персональна виставка робіт Галини Маслової «Гармонія квітів та кольорів»

Відкрилась персональна виставка робіт Галини Маслової «Гармонія квітів та кольорів»

В рамках проведення Бібліофесту на Великій Перспективній 26 травня в Орхуському центрі екологічної інформації відкрилась персональна виставка робіт Галини Маслової «Гармонія квітів та кольорів».

Вона налічує понад 50 картин квітів, написаних акриловими фарбами. Цей квітковий водограй вражає й зачаровує. Авторка робіт – майстриня обласної громадської організації «Єлисаветградський узвіз».

Пані Галина представила свої роботи, розповіла, коли почала займатися живописом, що надихає її на створення картин. За фахом Галина Володимирівна інженер-електрик, але творчість не полишала ніколи. Ще з дитячих років вона любила малювати. А малювала те, що її найбільше вражало, що привертало увагу. Поділилася своїми планами на майбутнє. Пані Галина – жінка дуже позитивна, смілива, доброзичлива, з гумором.

Присутні жваво спілкувалися з художницею, задавали багато питань щодо її творчості, висловлювали своє захоплення роботами, бажали подальших успіхів.

Тож, шановні користувачі бібліотеки та жителі міста, відвідайте експозицію та отримайте естетичне задоволення, адже квіти роблять наше життя яскравим, наповнюють його радістю, підіймають настрій.

Залишити відповідь