Ви зараз переглядаєте Центр європейської інформації бібліотеки у системі забезпечення євроінтеграційних процесів України

Центр європейської інформації бібліотеки у системі забезпечення євроінтеграційних процесів України

Перша заступниця директора Оксана Ткаченко та головна бібліотекарка Анна Русіна стали учасниками онлайн-зустрічі координаторів і консультантів ЦЄІ. Вони розповіли про роботу нашого ЦЄІ за останні роки, долучення працівників до активної волонтерської діяльності, висловили надію на відновлення та участь у проєктний діяльності. Також під час зустрічі її учаники висловили сподівання на відновлення активної співпраці Всеукраїнської мережі Центрів європейської інформації.

Консультанти Центрів інших обласних бібліотек ділилися своїм досвідом впровадження нових форм роботи, а також розповіли про те, як адаптуватися до нових реалій. Завдяки тому, що зустріч відбулася на платформі Zoom, представники бібліотечної спільноти змогли долучитися до спілкування і отримати багато корисної інформації для подальшого втілення її своїй роботі.

Ця зустріч відбулася після тривалої перерви. Організатором конференції виступив ЦЄІ при Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці.

Залишити відповідь