Ви зараз переглядаєте Маріупольці вдосконалюють навички англійської мови в бібліотеці

Маріупольці вдосконалюють навички англійської мови в бібліотеці

У сучасному світі володіння іноземними мовами – ключ до успіху, так як спілкування без бар’єрів та обробка величезних обсягів інформації стало необхідною навичкою у професійній кар’єрі.

На сьогодні англійська мова не втрачає своєї першості в рейтингу популярності серед іноземних мов. Це офіційна мова міжнародного бізнесу та торгівлі, авіасполучення, культури, науки і техніки. Міжнародне ділове листування ведеться переважно англійською, і ми все частіше звертаємось до неї під час спілкування з партнерами по роботі чи подорожуючи за кордоном.

Тож, у відділі документів іноземними мовами розпочалися заняття з англійської мови для переселенців з Маріуполя, метою яких є покращення навичок спілкування англійською. Вже відбулася наша перша зустріч, під час якої ми знайомилися з відвідувачами, розповідали про свої інтереси та захоплення. Попереду – ще багато зустрічей та нових тем для опанування, під час яких ми працюватимемо над поповненням словникового запасу, над покращенням навичок аудіювання та говоріння.

Сподіваємося, вивчення англійської разом з нами розкриє перед нашими відвідувачами нові перспективи, наповнить життя новими знаннями, відкриттями, подорожами! А самі заняття принесуть задоволення та позитивний досвід.

Залишити відповідь