Ви зараз переглядаєте На крилах любові…

На крилах любові…

Творчою зустріччю «На крилах любові» відзначили в бібліотеці Чижевського День Святого Валентина. Вона стала першим заходом нового спільного проєкту громадської організації «Духовний центр Кіровоградщини» та книгозбірні – «Творча майстерня».

Проєкт спрямований на вивчення і популяризацію духовної спадщини рідного краю у співпраці з талановитими, захопленими своєю справою людьми.

У залі лунали поезії про кохання різними мовами світу, музичні композиції від викладача музичної школи імені Юлія Мейтуса Владислава Царенка, завідувача картинної галереї Петра Оссовського Анатолія Кімнатного, пісні та мелодії про кохання викладачів педагогічного університету Олени Горожанкіної та Лариси Гайдай.

Ведучі зустрічі Олена Баранова та Ірина Рєзнік познайомили гостей з історією свята та запропонували розв’язати онлайн-кросворд про цікаві традиції цього дня.

Родзинкою зустрічі став майстер-клас з виготовлення святкових валентинок зі щирими побажаннями, який дав можливість гостям зустрічі проявити свої творчі здібності.

На згадку про вечір усі отримали червоні сердечка з передбаченням на майбутнє від святого Валентина.

«Наші подальші кроки, – зазначила Олена Баранова,– це організація презентацій, виставок, віртуальних екскурсій, творчих зустрічей. На березень запланована презентація творчого надбання Анатолія Саржевського «Цікаві зустрічі в об’єктиві фотоапарата». Є у нас уже плани на квітень і травень, які, я впевнена, здивують вас своєю креативністю, але поки ще тримаємо інтригу та запрошуємо всіх присутніх до співпраці у нашій «Творчій майстерні». Ми будемо вдячні за ваші пропозиції та участь у засіданнях».

Приєднуйтесь до нашого нового проєкту!

Ірина Перетятько,
відділ обслуговування користувачів

Залишити відповідь