Ви зараз переглядаєте Вивчаємо англійську разом

Вивчаємо англійську разом

Чи знаєте ви, що англійська мова є найбільш розмовною мовою у світі? На ній говорять щонайменше в 115 країнах, а офіційною мовою вона є в майже 60 країнах. Вона є однією з шести робочих мов ООН, Європейського Союзу та багатьох інших світових і регіональних міжнародних організацій.

Дві третини наукових праць і половина газет у світі публікуються англійською. 51% інтернет-сайтів є англомовними, 25.3% користувачів Інтернету спілкувалися нею. А людей, які вивчили англійську як другу мову, більше, ніж носіїв мови.

Впевнені, що ці факти промовисто доводять популярність та важливість англійської мови у всьому світі. Тож і ми продовжуємо разом з маріупольцями розвивати навички спілкування англійською мовою в дружній атмосфері.

На минулому занятті ми працювали з одним з найважливіших дієслів англійської мови «to be» в теперішньому часі. Під час заняття ми розглядали його в стверджувальній та заперечній формах, докладніше зупинилися на запитаннях. Працюючи в групах відвідувачі мали нагоду добре попрактикуватися у формуванні запитань з цим дієсловом.

Наші зустрічі проходять щосереди та щоп’ятниці о 17:00.

Вхід за читацьким квитком.

До наступних зустрічей!

Залишити відповідь