Ви зараз переглядаєте Екскурсія до бібліотеки

Екскурсія до бібліотеки

Вчора на екскурсію до нашої бібліотеки завітали курсанти факультету №3 (кримінальна поліція) Донецького державного університету внутрішніх справ щоб ближче познайомитися із діяльністю головної книгозбірні Кіровоградщини. У зв’язку з військовою агресією росії проти України заклад переїхав до Кропивницького де студенти продовжують опановувати свою професію.

“Нові кропивничани” познайомилися із діяльністю бібліотеки та її відділами. Дізналися де знаходиться література, яка може знадобитися їм у навчальному процесі. У відділі абонемента зацікавилися книгами, які написані шрифтом Брайля, та мали змогу погортати їх власноруч.
В Інтернет-Центрі наші колеги розповіли про функціонування відділу та основну діяльність, так як студентів цікавила робота з комп’ютерами та доступ до мережі Інтернет.

Також завітали до відділу мистецтв, у якому їм запропонували отримати доступ до великого творчого світу та доторкнутися, в прямому сенсі, до мистецтва. Були в захваті від виставок, які наразі експонуються. А це експозиції робіт з глини «Кераморитми» студентів мистецького факультету нашого педагогічного університету, пейзажів Валерія Давидова «Царина тиші» та старожитностей «Легенди чумацького шляху».

Приходьте! Ми працюємо для вас!

Залишити відповідь