Ви зараз переглядаєте Клуб англійської мови

Клуб англійської мови

Протягом минулого тижня відділ іноземними мовами продовжував роботу своїх клубів в звичному режимі. Адже вивчення англійської мови завжди потребує стабільності та динамічності!

В понеділок, як і завжди, ми зустрічалися з нашими маленькими відвідувачами, які продовжують плідне вивчення англійської мови. Під час клубу діти мали змогу повторити та закріпити вивчений матеріал по темі тварини, а також продовжувати мандрувати в світ граматики англійської мови. Як завжди, щоб діти краще закріплювали інформацію, ми використовуємо різні ігрові форми та інноваційні технології.

У вівторок та четвер в нас були наші незмінні клуби розмовної англійської мови “Speak up”. Тема для розмови була актуальна. 24 листопада американці святкували День подяки, тому ми не могли оминути таку цікаву тему. Під час клубу учасники дізналися більше про історію та традиції цього чудового свята, як його святкують в різних країнах та цікаві факти. Клуб був наповнений купою корисної лексики, і, головне, що під час розмов виникало дуже багато дискусій. Тому можна з впевненістю сказати, що клуб пройшов чудово, не вистачало тільки запеченої індички.

А також ми не забували про наш клуб “Вивчаємо англійську разом”, який проходить по середам та п’ятницям. На ньому ми разом з нашими постійними відвідувачами також трішки говорили про історію Дня подяки, покращували наші знання англійської під час перегляду різних інформативних відео та виконання граматичних вправ. І, звісно, намагалися розвинути наші розмовні навички під час обговорення останніх світових новин.

Якщо ви також хочете вдосконалити чи почати вивчати англійську з нуля, ласкаво просимо до нашого відділу. У нас знайдеться багато чого, що може вам сподобатися)

Вхід за читацьким квитком!

Залишити відповідь