Ви зараз переглядаєте Що робити, якщо є бажання навчатися цифровим технологіям без перешкод

Що робити, якщо є бажання навчатися цифровим технологіям без перешкод

На черговому тренінгу «Дія. Цифрова освіта», який провели в Інтернет-центрі книгозбірні, слухачі отримали рекомендації щодо вирішення питання самостійного оволодіння цифровими навичками.

Під час огляду оновленої національної едьютейнмент освітньої платформи актуальних знань та навичок Дія.Освіта учасники тренінгу ознайомилися з безкоштовними освітніми продуктами.

Освітні серіали є сучасним форматом едьютейнменту – поєднання розваг і навчання, що дозволяє охочим набути навичок цифрової грамотності, ознайомитися з новими професіями та ін.

Окрім формату освітніх серіалів, доступні профорієнтаційні тести, результат проходження яких може підказати, в якому напрямку варто розвиватися особистості.

За допомогою інноваційної методики симуляторів можна протестувати свої знання, наприклад, з кібербезпеки та зрозуміти, в яких питаннях є прогалини, що треба доопрацювати. А також кожен може на собі перевірити особливості різних фахів. Герої сюжетів відповідних професій наочно демонструють ситуації чи проблеми, з якими вони регулярно стикаються в реальному житті.

Слухачі тренінгу переглянули довідник термінів, які використовують айтішники та користувачі інформаційних технологій.

За допомогою освітньої платформи кожен може вивчати саме ті теми, які цікавлять найбільше у зручний час та у різних форматах.

Залишити відповідь