Ви зараз переглядаєте Дітвора в бібліотеці

Дітвора в бібліотеці

До бібліотеки Чижевського завітали на майстер-класи діти з таборівки «Чайка».

У відділі документів з питань медицини та охорони здоров’я вихованці табору під час заходу «А що в аптечці?» вчилися безпечній поведінці щодо медичних препаратів – ознайомилися з вмістом аптечки, правилами зберігання лікарських препаратів, а також з небезпекою, яку можуть приховувати ліки та вітаміни; грали в ігри «Чудо аптечка» та «Двонога загадка», переглянули мультфільм відповідної тематики. Після завершення заходу співробітники відділу провели цікавий майстер-клас зі створення листівок, які діти подарують воїнам Збройних Сил України.

У відділі документів іноземними мовами діти виконували ігрові завдання з англійської мови на інтерактивній дошці, гралися в іграшковий середньовічний замок та складали вироби з конструктора, пробували себе в мистецтві гри на синтезаторі, подивилися казку в театрі Камішібай та зробили поробки з паперу “підставка до телефону” на згадку про проведений час.

В Інтернет-центрі дітвора з великим задоволенням складали пазли з персонажами мультфільмів, весело гралися з роботами. Кожна дитина зробила сувенір за допомогою 3d-ручки.

Гостинно запрошуємо батьків та дітей до нашої бібліотеки на різноманітні мистецькі заходи та майстер-класи. Чекаємо на нові зустрічі!

Залишити відповідь