Ви зараз переглядаєте Чим для вас є бібліотека?

Чим для вас є бібліотека?

Протягом минулого тижня працівники відділу абонемента проводили опитування серед користувачів «Чим для вас є бібліотека?». Під час опитування усі охочі висловлювали свої думки та побажання. Чому саме проводили опитування? А нагода була – 125 років з дня відкриття Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського. Багато хто з читачів був здивований таким «поважним» віком закладу та щиро вітав колектив з ювілеєм.

Що ж відповідали наші постійні відвідувачі на це питання? Процитуємо кілька дописів наших користувачів: «Бібліотека – це всесвіт, в якому кожному знайдеться його місце», «Для мене бібліотека – це свято для душі», «Бібліотека – це моє життя, без якого не уявляю своє буття», «Бібліотека – це скарб та найперший помічник», «Бібліотека для мене в такий складний час – спосіб утриматися від відчаю. Місце, яке дає мені сили, впевненість в добрі та майбутній перемозі. Саме література дає нам надію на перемогу добра», «Без бібліотеки не уявляю своє існування», «Це як рідний дім».

Загалом ми почули дуже багато гарних слів про бібліотеку Чижевського, про її значення у житті кожного читача. Ми щиро вдячні нашим користувачам за їхню багаторічну дружбу з книгою і книгозбірнею.

Залишити відповідь