Ви зараз переглядаєте Буде родина – буде Україна

Буде родина – буде Україна

Сім’я – найдорожче, що є в житті людини. Особливо її цінність відчувається зараз, у нелегкий воєнний час. Організація Об’єднаних Націй у 1993 році ініціювала Міжнародний день сім’ї для підвищення уваги до проблем, пов’язаних із сім’єю та взаєминами в ній.

До Міжнародного дня сім’ї фахівці відділу обслуговування користувачів бібліотеки Чижевського провели інформаційну вуличну акцію «Буде родина – буде Україна».

Учасники акції переглянули виставку книг з психології: «Сім принципів щасливого шлюбу» Джона Ґоттмана, «Сім’я та розвиток особистості. Мати та дитина», «Маленькі діти та їх матері», «Дитина, сім’я і зовнішній світ» Дональда Вудса Вінніккота, «Найкращий тато! Як залишитися в серці дитини, коли працюєш з ранку до вечора» Тосімаса Оота та інші.

Цікавою та пізнавальною для дорослих стала вікторина «Дружна родина». Діти із задоволенням грали у настільну гру-пазл «Тварини. Знайди маму для малечі».

Міжнародний день сім’ї пройшов, але ми кожного дня можемо знайти привід зателефонувати рідним і сказати їм «люблю» та «дякую».

Залишити відповідь