Ви зараз переглядаєте Про захист прав споживачів в умовах воєнного стану

Про захист прав споживачів в умовах воєнного стану

Щороку в Україні 15 березня відзначається Всесвітній день захисту прав споживачів – важлива для всіх дата, оскільки всі ми є споживачами, прагнемо отримувати безпечну та якісну продукцію.

Напередодні цієї дати у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук головної книгозбірні області відбувся інформаційний майданчик за участю представників підприємницьких структур, громадськості, територіальних органів виконавчої влади у сфері державного ринкового нагляду, фахівців з питань захисту прав споживачів та державного ринкового нагляду.

В ході заходу була висвітлена інформація щодо змін в оновленому законодавстві про захист прав споживачів, надані консультації підприємцям про ринковий нагляд у сфері нехарчової продукції, розглянуті зміни до вимог у законодавстві про рекламу. Зустріч відбулася у жвавому обговоренні доповідей фахівців Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області. Присутні також ознайомилися з добіркою літератури «Захист прав споживачів: правове регулювання», яку підготували працівники відділу.

В рамках заходу нагороди отримали переможці міського конкурсу дитячого малюнку «Молодь тестує якість 2024», який був проведений серед учнів шкіл та закладів позашкільної освіти. Протягом чотирьох років нагородження талановитих дітей відбувається саме в бібліотеці Чижевського. Від організаторів конкурсу, якими виступили управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області та управління освіти Кропивницької міської ради діти отримали грамоти та цінні подарунки.

З роботами переможців та учасників конкурсу можна ознайомитися у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук до кінця квітня.

Залишити відповідь