Ви зараз переглядаєте За тиждень до весни і ніч до пекла…

За тиждень до весни і ніч до пекла…

Стало доброю традицією збиратися в обласній книгозбірні на зустріч із поетичним словом і приймати талановитих особистостей. Днями у відділі краєзнавства відбулася презентація книги Вікторії Погорілої «За тиждень до весни і ніч до пекла…».

Поетична збірка складається з двох розділів. До першого увійшла довоєнна поезія: мирне існування, а в ньому – кохання, квітування садів – світлий бік людського буття. Другий розділ сповнений горя, сліз, втрат і неймовірного болю за скалічену долю українського народу. Війна чорним лиховісним птахом увірвалася в мирне життя, понівечила його, покалічила, зруйнувала долі, смертоносно нависла над Україною.

Під час презентації відбулося онлайн-спілкування з відомим київським художником, ілюстратором Володимиром Ребровим, роботи якого прикрасили збірку Вікторії Погорілої.

Презентація нової поетичної збірки – це завжди справжнє літературно-мистецьке свято. Присутні слухали вірші, ділилися враженнями, бажали поетесі не зупинятись на досягнутому і підкорювати нові вершини творчості.

Залишити відповідь