Ви зараз переглядаєте Дитяча точка «Спільно»: Леонардо й Єдиноріжка

Дитяча точка «Спільно»: Леонардо й Єдиноріжка

Ось і минув перший тиждень останнього місяця зими. У нашій бібліотеці цей час був насичений захоплюючими майстер-класами та змістовними заходами.

Під час захоплюючого майстер-класу «Митці» дівчата та хлопчики познайомилися з історичною постаттю, видатним італійським художником та винахідником епохи Відродження Леонардо да Вінчі.

Вразив своєю оригінальністю й майстер-клас «Єдиноріжка» – малеча дуже любить таємничих, міфологічних і казкових істот!

На майстер-класах «Розумне совеня» та « Лісовий зайчик» діти навчилися виготовляти кумедних звірят і пташок та дізналися, як вони зимують. А на майстер-класі «Валентинки для найрідніших» виготовляти листівки-привітання для мам і тат.

Поки діти за допомогою формочек ліпили сердечки та зірочки, трикутнички та ромбики, вони знайомилися з властивостями солоного тіста та розвивали дрібну моторику рук. Тож не пропустіть наступного анонсу майстер-класу «Вироби з солоного тіста»!

Чергове засідання Батьківського клубу для тат і мам було присвячено завжди актуальній темі емоційного вигорання. Учасники розібрались, що саме означає термін «емоційне вигорання» та на собі спробували ефективні методи його запобігання.

Сподіваємось, що майстер–класи та заходи книгозбірні сподобались нашим великим і маленьким відвідувачам. Слідкуйте за анонсами і приходьте до нас!

Залишити відповідь