Ви зараз переглядаєте Вже і січень проминув

Вже і січень проминув

У сонячні та морозні дні січня до бібліотеки завітали наші давні друзі – вихованці спеціального дошкільного навчального закладу №46 «Краплинка». В рамках роботи майданчика «ІнтерСвіт» для користувачів з вадами зору фахівці відділу абонемента проводили для малечі різноманітні майстер-класи: «Новорічне янголятко», «Летять сніжинки», «Я веселий сніговик», «Мудрий дракон».

Під час цих захоплюючих занять діти власноруч виготовляли поробки у техніці паперопластики, тим самим розвивали дрібну моторику маленьких рученят і свою уяву. Дітки мали змогу пофантазувати над образом кожного свого виробу. Кожну поробку можна назвати унікальною. Символ 2024 року – Дракон не залишив байдужим нікого. У когось він вийшов мудрим, у когось – добрим, у когось – злим. Не було жодного однакового персонажа. А веселий сніговик Олаф – персонаж відомого мультфільму, став улюбленцем малят. Свою безмежну фантазію діти проявили і під час виготовлення поробок янголятка та сніжинки.

Також цікавими та повчальними стали тематичні бесіди, вікторини, голосні читання, які були підготовлені для маленьких гостей. Під час інтерактивного заняття «Зимові розваги на килимку» малеча дізналася цікаві факти про таку пору року, як зима, про зимові явища природи, а також залюбки долучилася до веселої руханки. Під час тематичних бесід «Пернаті друзі» та «Де? Що? Коли?» маленькі слухачі дізналися багато нового та цікавого. Наприклад, які птахи мешкають у наших широтах, які їхні особливості, як допомогти пернатим друзям пережити сувору зиму, а також де, що і коли відбувається на нашій планеті. Під час голосних читань оповідань «Різдвяний янгол» Ніки Нікалео та «Снігопад» Лесі Пронь діти довідалися про красу і магію різдвяних свят. А під час гри-вікторини «Загадай-відгадай» малюки не тільки відгадували загадки, а і дізнавалися щось цікаве про відгаданий предмет.

Загалом січень промайнув дуже швидко, цікаво і корисно. І вже у лютому на малечу чекають нові тематичні бесіди, майстер-класи, голосні читання.

Залишити відповідь