Ви зараз переглядаєте У головній книгозбірні області звучали українські пісні

У головній книгозбірні області звучали українські пісні

На День працівників культури та майстрів народного мистецтва у бібліотеці імені Дмитра Чижевського відбувся концерт народного хору «Калина» Соколівського сільського будинку культури. В актовому залі, вщент заповненому вдячними слухачами, відбулося справжнє свято української пісні та патріотичної поезії.

Майже 16 років цей унікальний хоровий колектив очолює заслужений працівник культури України Григорій Андрійович Палій. На терені нашого краю та за його межами знають і шанують його як талановитого хормейстера-професіонала, людину, яка закохана в українську народну пісню. Йому вдалося об’єднати навколо себе однодумців, ентузіастів і справжніх патріотів, пропагандистів української пісні.

У творчому доробку «Калини» – неодноразові перемоги на найпрестижніших музичних фестивалях і конкурсах вокально-хорового мистецтва України.

Концерт, який тривав більше години, пройшов на одному диханні і закінчився бурними оплесками.

Самобутній самодіяльний колектив продемонстрував високий рівень виконавської майстерності, сценічну культуру, самобутність та національний колорит і гідно презентував як відомі українські народні пісні, так і пісні патріотичного спрямування.

Залишити відповідь