Ви зараз переглядаєте Батьківський клуб: відвідування атрактивних місць родинами з дітьми

Батьківський клуб: відвідування атрактивних місць родинами з дітьми

Звісно, найкращий відпочинок – це відпочинок на природі! Де ріки сплітаються серпантинами серед зелених лук, кришталевих озер та старовинних лісів, ховаються найчарівніші атракції для дозвілля дорослих та дітей. В обіймах природи, уповільнюється плин часу, а серце наповнюється неймовірною гармонією. І незалежно від того, куди відправитись: чи в парк розваг, чи на берег річки, чи в природний заповідник. Так чи інакше це чудовий спосіб гарно провести час разом. Відвідування активних місць разом з дітьми – це захоплюючий та незабутній досвід для всієї родини.

Тож, на черговому засіданні Батьківського клубу, який відбувся в інформаційно-туристичного центрі головної книгозбірні області, розглянули питання особливостей відвідування атрактивних місць родинами з дітьми. Разом із спікером заходу – Муконіним Юрієм Васильовичем (викладачем навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області), обговорили, як правильно зібратися на відпочинок, що в першу чергу необхідно покласти в рюкзачок та як ліпше організувати час прогулянки.

Важливо пам’ятати, що батьки повинні бути відкритими до ідей та інтересів дітлахів, аби точно віднайти дестинації, які нікого не залишать байдужими.

Час, проведений з родиною – безцінний. Адже, це спогади на все життя.

Захід відбувся у рамках програми Дитячого фонду ООН UNICEF «Комплексна підтримка місцевих та регіональних органів влади у наданні інтегрованого пакету соціальних послуг та пільг у Кіровоградській та Полтавській областях та м. Кривий Ріг».

Запрошуємо на наступні зустрічі.

Залишити відповідь