Ви зараз переглядаєте Дитяча точка «СПІЛЬНО ЮНІСЕФ»: новорічні котики та різдвяні янголи

Дитяча точка «СПІЛЬНО ЮНІСЕФ»: новорічні котики та різдвяні янголи

На дитячій точці «СПІЛЬНО ЮНІСЕФ» перший тиждень був насичений цікавими майстер-класами та інтерактивними іграми.

Почався він з оригінальних майстер-класів з техніки штампування та витинання. Орнаментальні доріжки та сніжинки, які навчились робити діти, вийшли неймовірно гарними та яскравими.

Під час віртуальної подорожі до маєтку Святого Миколая, яку для дітей влаштували у вівторок, малеча дізналася багато нового та цікавого про головного дитячого святого. Крім того, у вівторок усі охочі мали змогу виготовити витинанки – різдвяні зірки.

Ви вмієте писати свої імена та прізвища кирилицею? Діти та їхні батьки, які завітали до дитячої точки у середу, вже вміють! Адже вони взяли участь у майстер-класі «Пишемо старослов’янською». А потім із задоволенням грали в інтерактивні настільні ігри.

Листівки-ялинки та різдвяні янголи з кольорового паперу, котики з фоамірану та сувеніри-прикраси за допомогою 3D ручки – все це наші майстрині навчали робити дітей та дорослих, які завітали до дитячої точки «СПІЛЬНО ЮНІСЕФ» у п’ятницю. Хто не зміг взяти участь у наших майстер-класах серед робочого тижня, прийшли до бібліотеки Чижевського у суботу. На охочих чекали настільні ігри та усе необхідне, щоб власноруч створити янгола.

Зацікавились? Тоді чекаємо на вас на нашій точці «СПІЛЬНО ЮНІСЕФ»!

Залишити відповідь