Ви зараз переглядаєте Творчі посиденьки з Іриною Гуцалюк

Творчі посиденьки з Іриною Гуцалюк

Протягом останніх півроку в Інтернет-центрі бібліотеки Чижевського проходять майстер-класи Ірини Гуцалюк, яка є керівником гуртка «Творчі посиденьки» ГО «Серця матерів та ветеранів війни Кропивницького».

Майстриня володіє багатьма техніками хендмейду. На майстер-класах вона ділиться секретами роботи з папером, бісером, стрічками та серветками.

Все почалося з бажання долучитися до благочинної акції створення оберегів для ЗСУ. Це мали бути янголи з бісеру. Пані Ірина показала техніку плетіння та розкрила особливості їх створення. Ця справа так припала до душі користувачам та працівникам бібліотеки, що після завершення циклу майстер-класів з плетіння янголят дівчатка самостійно плетуть їх й досі. І все задля того, щоб вони могли потрапити до захисників, які боронять нас від російської агресії у різних куточках України та до європейських волонтерів.

Ми почали освоювати плетіння патріотичних браслетів зі стрічок. Потім вишивали іменні сварґи, які є головним графічним символом-оберегом індоєвропейських народів, а також символом, пов’язаним зі слов’янським богом Сварогом. Усі вони відправляються на передову та наповнюють серця захисників теплом і нагадують, що про них пам’ятають, їх підтримують та чекають.

Творчі зібрання продовжуються! На вас чекає багато цікавинок та креативних ідей. Раді будемо бачити всіх охочих! Тож запрошуємо на чергові творчі посиденьки, де будемо створювати янголяток у техніці бісероплетіння.

Залишити відповідь