Ви зараз переглядаєте Словоліплення: створи свій генетичний код

Словоліплення: створи свій генетичний код

З нагоди Дня вишиванки у головній книгозбірні області відбувся тренінг, спрямований на розвиток креативного мислення з елементами арттерапії, «Словоліплення: створи свій генетичний код». Організаторами виступили бібліотека Чижевського, обласна організація Національної спілки письменників України, яких підтримала Активна громада Кіровоградщини.

Його провела поетеса й літературознавиця, кандидатка філологічних наук, голова Кіровоградської обласної організації НСПУ Надія Гармазій.

Учасники тренінгу вчилися трансформувати негативні емоції, проблеми, складні життєві ситуації у творче русло. За допомогою техніки малювання пластиліном вони створювали композицію «Генетичний код», а також говорили про символи на старовинних вишивках, якими наші пращури висловлювати свої переживання.

Саме креативне мислення допомагає нам швидко реагувати на будь-яку проблему і знаходити нестандартні шляхи виходу зі складних ситуацій. Воно потрібно не тільки людям творчих професій – креативність з успіхом можна застосовувати для вирішення найрізноманітніших повсякденних завдань.

Залишити відповідь