Ви зараз переглядаєте Родинній простір: підставка, закладинка, листівка і купа задоволення

Родинній простір: підставка, закладинка, листівка і купа задоволення

Протягом тижня в Родинному просторі бібліотеки Чижевського пройшла низка цікавих майстер-класів. Так, на творчому заході від відділу документів іноземними мовами діти та дорослі власноруч виготовляли із паперу підставку для мобільного телефону. Це дуже корисний аксесуар, який дозволяє спокійно поставити девайс на стіл, щоб одночасно дивитися відео і займатися своїми справами.

Майстер-клас «Книжкова закладинка» у Родинному просторі провели наші майстрині з відділу абонемента. З крихітних червоних, зелених і жовтих осінніх листочків учасники створювали неповторний візерунок на своїх книжкових закладинках.

Дошкільнятам з дитсадка «Краплинка» в Родинному просторі бібліотеки Чижевського фахівці Інтернет-центру запропонували зробити об’ємну листівку «Осіння лісова галявина». Кожна дитина створила свою осінню історію креативно та у власному стилі. Із-за хмаринки виглянуло сонечко і розмалювало в жовтогарячі кольори дерева. На зелених кущиках поспіли ягідки. Жовтий листочок впав на грибочок.

А разом з майстринею Іриною Гуцалюк бібліотекарки з Інтернет-центру запропонували відвідувачам Родинного простору майстер-клас «Декупаж коробки» до Дня святого Миколая. Кожен оздоблював коробку на свій смак. Тепер вони готові для пакування подарунків на День святого Миколая, Новий рік, Різдво і будь-якого іншого зимового свята!

Чекаємо усіх охочих у нашому Родинному просторі, де можна взяти участь у різноманітних майстер-класах та відвідати багато цікавих заходів.

Слідкуйте за нашими анонсами!

Залишити відповідь