Ви зараз переглядаєте Екологічний квест у бібліотеці

Екологічний квест у бібліотеці

Квести в бібліотеці – це завжди цікаво, пізнавально та весело! Нещодавно до Орхуського центру екологічної інформації завітали студенти Кропивницького фахового коледжу харчування та торгівлі, для яких було проведено екоквест «Вода – стихія і надія». Учасники заходу, об’єднавшись у команди, вирушили у подорож по станціях з цікавими завданнями за допомогою маршрутних листів.

В ігровій формі від завдання до завдання учасники квесту вчилися працювати в команді – чути і розуміти один одного. Кожна команда відвідала 12 станцій, на яких треба було відгадати загадки, скласти пазли на інтерактивній дошці, написати оповідання, пригадати народні прислів’я про воду та ще багато інших цікавинок. Гравці перевіряли свої шкільні знання з природознавства та вдосконалювали їх.

Учасники квесту показали, що таке справжні емоції: були і задумливими, і уважними, і натхненними, і усміхненими. Вони не тільки бурхливо реагували, а й відмінно відповідали навіть на самі непрості питання.

На кожній станції учасники заробляли фішки, а на кінцевій – склали фразу про роль води у навколишньому середовищі, підрахували зароблені фішки та визначили переможця. Гра пройшла жваво, з позитивним настроєм у затишному та комфортному приміщенні бібліотеки.

Учасники щиро подякували організаторам квесту за чудово проведений час, який промайнув непомітно.

Залишити відповідь