Ви зараз переглядаєте Пости онколога: великі і не дуже

Пости онколога: великі і не дуже

В бібліотеці Чижевського відбулась презентація книги лікаря-онколога хіміотерапевтичного відділення Кіровоградського обласного онкологічного центру Андрія Гардашнікова «Пости онколога: великі і не дуже». Видання вийшло на основі постів у Фейсбуці та блогу лікаря, де він впродовж декількох років інформував про лікування раку та взаємодію з пацієнтами. Разом з автором презентувала книгу Світлана Лукомська – кандидатка психологічних наук, яка подала ідею оформити пости в книгу, систематизувала її по розділам, зробила ілюстрації.

Під час презентації обговорювались такі питання як: взаємодія лікарів і пацієнтів в онкологічній практиці, психологічна підтримка, паліативна допомога, знеболення в онкологічній практиці, шляхи отримання пацієнтами якісного лікування хронічного болю.

У заході взяли участь майбутні медичні фахівці – студенти Кіровоградського медичного фахового коледжу імені Єфрема Мухіна, які активно спілкувалися з лікарем Андрієм Гардашніковим та ставили питання, що їх турбували.

Щиро вдячні автору за електронний варіант книги «Пости онколога: великі і не дуже». З виданням користувачі бібліотеки можуть ознайомитися на сайті Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського у розділі «Цифрова бібліотека».

Відео презентації можна переглянути на YouTube-каналі бібліотеки.

Залишити відповідь