Ви зараз переглядаєте Батьківський клуб: позбавляємось залежності від гаджетів

Батьківський клуб: позбавляємось залежності від гаджетів

Через стрімкий ритм сучасного життя більшість родин збирається разом, у кращому випадку, тільки ввечері. Це той час, коли можна поспілкуватися і просто побути разом. Однак це не завжди вдається, якщо кожен перебуває на «своїй хвилі».

Звісно, ми не можемо відмовитись від користування зручними гаджетами, але ми маємо навчити дітей використовувати їх з максимальною користю, уникаючи потенційних небезпек. Це стало темою чергового засідання Батьківського клубу, яке відбулося в Інтернет-центрі головної книгозбірні області. Фахівці відділу торкнулися питань про причини гаджетозалежності, її основні форми, методики визначення ступеню залежності, рекомендації щодо подолання (що варто і чого не варто робити).

В той час, коли батьки приймали участь в обговоренні проблем гаджетозалежності, дітлахи із задоволенням зробили об’ємний акваріум з рибками.

Засідання клубу проведено у межах проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Благодійним фондом «Безпечне майбутнє».

Залишити відповідь