Ви зараз переглядаєте Інформаційна платформа з питань праці: безпечні вантажно-розвантажувальні роботи

Інформаційна платформа з питань праці: безпечні вантажно-розвантажувальні роботи

Механізація найбільш важких та трудомістких робіт, до яких в першу чергу належать вантажно-розвантажувальні роботи, є одним з найважливіших завдань охорони праці.

Головний державний інспектор з питань безпеки праці західного регіону управління інспекційної діяльності у Кіровоградській області Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Сергій Бабенко надав консультацію щодо вимог безпеки під час вантажно-розвантажувальних робіт на підприємстві.

Фахівець наголосив, що суб’єкти господарювання, які експлуатують вантажопідіймальні крани і машини, навантажувачі, автоелектрокари та які проводять вантажо-розвантажувальні роботи, повинні отримати дозвіл на вид робіт, провести навчання та перевірку знань працівникам та посадовим особам, медичний огляд, атестацію робочих місць та забезпечити ЗІЗ.

Сергій Бабенко проінформував інженерів з охорони праці підприємств міста, які взяли участь у заході щодо змін в законодавстві для отримання дозволів під час військового стану.

Інформацію про вимоги безпеки під час вантажно-розвантажувальних робіт можна подивитись на бібліотечному каналі YouTube https://www.youtube.com/watch?v=n2WW-ZQ6dWQ.

Залишити відповідь