Ви зараз переглядаєте Нейрографіка у Чижевського

Нейрографіка у Чижевського

У відділі обслуговування користувачів бібліотеки Чижевського розпочалася серія майстер-класів з нейрографіки.

Веде їх колишня технік-оптометрист, майстер-стиліст, дизайнер одягу, людина, яка понад двадцять років займається духовними практиками Наталія Надолінна-Бенуа. До нас пані Наталія переїхала через кілька днів від початку бомбардування Харкова. Довго приходила в себе, кожного дня молилася в храмі, а потім усвідомила, що може і повинна бути корисною людям і місту, де її сім’я знайшла прихисток. Кропивницький пані Наталія називає маленьким Харковом, адже дуже багато спільного в українських міст.

Три роки тому пані Наталія познайомилась з новим методом особистої трансформації – нейрографікою. Жінка зізналася, що сама тоді була в кризовому стані і вийшла з нього саме за допомогою цього методу. Він базується на теоретичних засадах психології, філософії, соціології та останніх наукових відкриттях у галузі нейрофізіології мозку. В його основі лежить принцип роботи дзеркальних нейронів. Він дозволяє просто і ефективно трансформувати та моделювати існуючу реальність.

Пані Наталія прийшла до нашої бібліотеки та запропонувала проведення своїх майстер-класів. Ми з радістю прийняли її пропозицію, адже в нашому інформаційно-культурному центрі проводяться тематичні зустрічі з письменниками, краєзнавцями та істориками, презентації нової літератури, інтерактивні ігри, виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва і, звісно, майстер-класи.

У нейрографіці використовується енергія кола, трикутника та квадрата і природна сила унікальної нейрографічної лінії. На відміну від трансформуючих практик, які вимагають занурення всередину себе, а іноді у хворобливе минуле, алгоритми нейрографіки пропонують «показати» вашим нейронним зв’язкам «проблему або задачу» і далі отримувати задоволення від малювання.

На першу зустріч з коучем прийшло більше пів сотні людей, щоб навчитися допомагати самим собі і за допомогою творчості змінити свій внутрішній стан. Виходили пісня заняття – з посмішками на обличчях, заспокоєні і гармонізовані.

Майстер-класи з нейрографіки Наталії Надолінної-Бенуа проводитимуться щовівторка та щосуботи о 13.00.

З собою бажано мати чорний маркер (гелеву ручку), фломастери або олівці різних кольорів та 3-4 листи білого офісного паперу формату А4.

Попередній запис за е-поштою: rhall@library.kr.ua

Залишити відповідь