Ви зараз переглядаєте Історія кохання очима письменника та психолога

Історія кохання очима письменника та психолога

У відділі краєзнавства обласної книгозбірні відбулася зустріч з авторкою роману «Назустріч світанку» Оленою Павленко та психологинею Іоанною Шемедюк.

Олена Павленко – українська письменниця, авторка соціально-психологічних та любовно-драматичних романів. Народилась і мешкає на Кіровоградщині. Переможниця конкурсу художніх оповідань від компанії Аvitarart на порталі Букнет з твором «Зірка з неба», конкурсу романів від ВД «КОНДОР» у номінації «Любовний роман» з твором «Викрадач мого повітря». Авторка воркбуку для щоденної письменницької практики «Пиши просто». Нині Олена Павленко працює в школі викладачем початкових класів, але вдало поєднує педагогічну роботу з письменництвом.

Нова книга письменниці «Назустріч світанку» – захопливий психологічний роман про Мірру і Матвія, які з перших сторінок здаються спорідненими душами. Ці двоє мають схожі плани, однакові мрії та спільні ідеали. Доля зводить їх разом, проте втриматись поруч і втілити свої заповітні бажання – не таке просте завдання.

У романі Олена Павленко піднімає ряд важливих тем: вибір життєвого шляху, силу кохання і відданості, сімейні стосунки, спілкування між батьками і дітьми, гостру тему сепарації дітей від батьків. Авторка зачитала уривки з книги, а психологиня Іоанна Шемедюк фахово та доступно коментувала характери героїв та конфліктні ситуації, які між ними виникали, підкреслила, що процес сепарації дуже важливий для психологічного дорослішання кожної людини, пояснила причини та наслідки від різного роду залежностей – наркотиків, паління, ігрової залежності.

Якщо вас зацікавила ця книга, тоді поспішайте до бібліотеки – роман «Назустріч світанку» Олени Павленко цілком задовольнить ваш читацький смак.

Відеозапис зустрічі можна переглянути на бібліотечному YouTube-каналі.

Залишити відповідь