Ви зараз переглядаєте У Чижевського зазирнув святий Миколай

У Чижевського зазирнув святий Миколай

Яскраву і захоплюючу феєрію до Дня святого Миколая влаштували в бібліотеці Чижевського театр мод імідж-центру «Ольга» та театральна студія «Дотик Мельпомени».

Почалася вона з авангардної фантазійної колекції «Чари рідної землі» дизайнерки Лори Новосьолової, яка у своїх незвичайних образах втілила зв’язок землі і повітря, води і вогню.

Яким би улюбленим не було свято, сьогодні ми не можемо забути по війну і її жахіття. Своє відношення до неї юні актриси продемонстрували щемною композицією, в якій розповіли про свою любов до рідної землі і української мови, про вдячність нашим захисникам-чудотворцям за можливість вірити в перемогу.

Своєю ніжністю присутніх вразила колекція Аліни Бурко «Зоряне сяйво», створена за мотивами повісті-казки «Маленький Принц» Антуана де Сент-Екзюпері, а «Gold Elegante» підкорила своєю золотою елегантністю.

Свято пройшло на одному диханні – святий Миколай об’єднав усіх присутніх. Адже кожен хоче відчувати та дарувати добро, любов та увагу. І всі з нетерпінням чекають зимових свят.

Тож дотримуємося традицій і загадуємо заповітне бажання усіх українців – перемоги і миру!

Захід було проведено у рамках проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з благодійним фондом «Безпечне майбутнє».

Залишити відповідь