Ви зараз переглядаєте Музика в умовах війни

Музика в умовах війни

У бібліотеці Чижевського відбувся концерт «Музика в умовах війни» студентів та викладачів відділу теорії музики Кропивницького фахового коледжу. Музичну програму присвятили нашим Захисникам.

Слоганом концерту стала популярна французька пісня XV століття «L’Homme armé», що перекладається як «Озброєна людина». У тексті пісні йдеться: «…всі розуміють – щоб захиститися, треба добре озброюватися!»

У програмі концерту виконувались музичні твори епохи відродження, український фольклор, роботи українських композиторів. На високій ноті прозвучали музика Едварда Грига «З днів юнацтва» у виконанні студентки Анастасії Яремчук, «Роздуми» Олександра Білаша у виконанні студентки Ангеліни Коваль, «Подих весни» Ірини Беліченко у виконанні Софії Марчук, «Етюд-картина» №4 Андрія Штогоренко у виконанні Анастасії Яремчук.

Студентський фольклорний ансамбль під керівництвом Наталії Терещенко виконав «Солдатську пісню», а на завершення концерту патріотично прозвучала в багатоголоссі всіх учасників «Стрілецька пісня».

Залишити відповідь