Ви зараз переглядаєте Міжнародна науково-практична конференція «Сучасна освіта: філософські, соціально-економічні, поведінкові аспекти»

Міжнародна науково-практична конференція «Сучасна освіта: філософські, соціально-економічні, поведінкові аспекти»

Нещодавно у головній книгозбірні області в змішаному форматі відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасна освіта: філософські, соціально-економічні, поведінкові аспекти», організована кафедрою соціальних і поведінкових наук Херсонського державного аграрно-економічного університету в співучасті з Інститутом статистики та економетрики Кільського університету імені Хрістіана Альбрехта (Німеччина), Університетом Дюкейн (Пітсбург, США), Латвійським університетом біологічних наук та технологій (Латвія), Львівським національним університетом природокористування (м. Львів, Україна), Тернопільським національним педагогічним університетом імені Володимира Гнатюка (м. Тернопіль, Україна), Університетом Григорія Сковороди в Переяславі (м. Переяслів, Україна), Дніпровським аграрно-економічним університетом (м. Дніпро, Україна), Вищим навчальним закладом «Національна академія управління» (м. Київ, Україна) та Херсонською державною морською академією (м. Херсон, Україна).

Конференція продемонструвала потужний потенціал вітчизняних і зарубіжних науковців, об’єднані зусилля яких гарантують успіх у царині соціально-економічних досліджень.

На секційних засіданнях учені з різних куточків України та світу презентували результати наукових досліджень, присвячених актуальним філософським, соціально-економічним і психологічним питанням сучасної освіти: проблемі конкурентоспроможності та ефективності професійної діяльності в кризових умовах, ролі перекладу в медіа-комунікаціях і медіа-екології, мотивації професійного самовизначення, неформальній освіті дорослих у контексті адаптації українців тощо.

Усі спікери підкреслили важливість проведення такого потужного наукового заходу саме в змішаному форматі, що сприяє обміну напрацюваннями та співпраці вчених освітніх закладів на міжнародному рівні.
Учасники заходу отримали чудову нагоду розширити пізнавальні горизонти й надихнутися на нові наукові пошуки.

Цей захід – черговий приклад співпраці фахівців бібліотеки та науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету. Викладачі кафедри соціальних і поведінкових наук університету щиро подякували адміністрації та колективу Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського за організацію заходу.

Залишити відповідь