Ви зараз переглядаєте Кличе лютий на гостину

Кличе лютий на гостину

Добігає кінця останній місяць зими, та теплі зустрічі з давніми друзями бібліотеки, вихованцями дитячого садочку «Краплинка», продовжуються. Не стали нам на заваді ані погана погода – маємо парасолі, ані повітряні тривоги – маємо гарне укриття. Як завжди малеча із задоволенням майструвала, слухала казки, довідувалася щось новеньке.

«Мудра сова», «Маленьке цуценятко» та «Пан Коцький» – це майстер-класи, під час яких діти залюбки виготовляли поробки у техніці паперопластики.

Після того, як маленькі рученята попрацювали на майстер-класах, працівники відділу абонемента запрошували малюків на тематичні бесіди «Собаки – домашні улюбленці», «Що відомо про котів?» та до голосних читань оповідань «Пролісок і жайворонок», «Покинуте кошеня», «Вогнегривий коник» Василя Сухомлинського.

Особливою для малечі стала зустріч, яка відбулася 15 лютого. Все в цей день було незвичайне. Чому? Саме в цей день наша бібліотека святкувала свій день народження. Їй виповнилося 125 років! Малеча завітала до відділу абонемента – позаймалася на тренажерах для корекції зору, погортала сторінки дитячих книг за допомогою пристроїв для збільшення тексту «Монітор-лупа». Цікавим відкриттям для діток стали книги, надруковані шрифтом Брайля. Малюки довідалися, хто такий Луї Брайль та яку азбуку він розробив. А ще мали змогу відчути тактильно кожну літеру. А чудовому майстер-класу «Оригінальна закладка власноруч» та голосним читанням дитячої книги Л. Паулі і К. Шерер «Лисичка йде до бібліотеки» не завадила навіть повітряна тривога. Всі спустилися в укриття, де і продовжили святкові заходи.

А після майстер-класів та голосних читань малюки залюбки виконували веселі руханки, які додавали гарного настрою.

Попереду на малечу чекає багато різних майстер-класів, відеоуроків, вікторин та бесід, адже у світі багато цікавостей. До нових зустрічей у бібліотеці!

Залишити відповідь