Ви зараз переглядаєте Інтернет-центр: цікаво, креативно і корисно

Інтернет-центр: цікаво, креативно і корисно

В Інтернет-центрі Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського кожен може знайти послугу до душі.

Не вмієте працювати з комп’ютером або хоче поглибити свої знання в роботі з програмним забезпеченням? Для вас – безкоштовні тижневі тренінги, на яких навчать працювати з текстовими документи, знаходити будь-яку інформацію в Інтернеті, безпечно її зберігати та скачувати з е-ресурсів.

Фахівці навчать замовляти онлайн-довідки з державних реєстрів, записатися на прийом до лікаря, купувати квитки на транспорт та в театр, оплачувати комунальні послуги та багато іншого.

Хочете приборкати свій смартфон, планшет чи ноутбук? На індивідуальних консультаціях ви навчитеся налаштовувати, завантажувати корисні мобільні додатки, спілкуватися в месенджерах та соціальних мережах, а також станете впевненим користувачем офісних програм. Послуга коштує лише трохи більше 20 гривень.

На тренінгах з медіаграмотності та інтернет-безпеки вчать розрізняти правду від неправди, критично мислити та уникнути кібершахрайства і маніпуляцій.

Віртуальні екскурсії відомими та маловідомими куточками світу подарують безліч відкриттів та позитивних емоцій.

Охочі створювати шедеври своїми руками на майстер-класах навчаться створювати солодкі букети, вітальні листівки та об’ємні паперові іграшки, а прихильникам нових технологій до душі припадуть заняття з програмованими роботами та майстер-класи зі створення об’ємних сувенірів 3Д-ручкою.

Швидче до бібліотеки! З нами цікаво, креативно і корисно!

Залишити відповідь