Ви зараз переглядаєте Заряджені гідністю та жагою свободи

Заряджені гідністю та жагою свободи

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Це свято присвячене двом революціям – Помаранчевій (2004 року) та Революції Гідності (2013 року). В умовах повномасштабного вторгнення росії, яка прагне захопити наші землі, це свято набуло особливого змісту. Цьогорічна кампанія до Дня Гідності та Свободи проходить під гаслом «Заряджені гідністю та жагою свободи», акцентуючи увагу на нашій рішучості перемагати.

Саме в цей день працівники відділу документів з економічних, технічних та природничих наук бібліотеки Чижевського для першокурсників Кропивницького фахового коледжу харчування та торгівлі провели майстер-клас з виготовлення голубів – символів нашої перемоги, та запропонували на уявній листівці написати побажання на підтримку Збройним Силам України у боротьбі з російськими окупантами за нашу свободу та незалежність.

Студенти писали прості та зрозумілі і такі важливі для кожного з нас побажання: щоб якомога швидше закінчилася війна на нашій землі та запанував мир, щоб ми жили у незалежній мирній Україні, щоб повернулися живими всі, хто зараз так героїчно боронить нашу країну, щоб більше ніколи не було чути звуків повітряної тривоги, щоб завжди були посмішки на обличчях дітей і щоб всі ті, хто руйнує життя та влаштовує геноцид проти українського народу, були покарані.

Листівки з побажаннями працівники бібліотеки відправлять українським військовим.

Залишити відповідь