Ви зараз переглядаєте Стиль життя – здоров’я

Стиль життя – здоров’я

Щороку 7 квітня люди в усьому світі відзначають День здоров’я. Дата була обрана невипадково – 7 квітня 1948 почала свою діяльність Всесвітня організація охорони здоров’я, яка проводить безліч досліджень і займається питаннями поліпшення якості життя населення планети.

Відділ документів з питань медицини та охорони здоров’я бібліотеки імені Дмитра Чижевського долучився до відзначення Всесвітнього дня здоров’я, який в цьому році проходить під гаслом «Здоров’я для всіх», провівши вуличну акцію «Стиль життя – здоров’я».

Акція включала тематичну добірку літератури про здоров’я та здоровий спосіб життя та експрес-опитування. Адже, незважаючи на те, що з часом люди навчилися берегти навколишнє середовище і ретельніше піклуватися про свій стан здоров’я, існує маса невирішених проблем, на які важливо звертати увагу.

Містяни різного віку активно долучалися до опитування та відповідали на питання про ставлення до власного здоров’я: чи мають шкідливі звички, чи займаються спортом, чи пропагують здоровий спосіб життя у своїй сім’ї і інше.

Мета заходу досягнута – нагадати про те, як важливо бути здоровим та зберігати бадьорість духу і хороше самопочуття, не вживати алкоголь, не палити, слідкувати за своїм харчуванням, займатись спортом.

Залишити відповідь