Ви зараз переглядаєте Вчимося керувати емоціями

Вчимося керувати емоціями

Психологічний тренінг на тему «Керування емоціями» відбувся у відділі документів з питань медицини та охорони здоров’я бібліотеки Чижевського для першокурсників Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.

Провів його відомий кропивницький психолог Андрій Фоменко.

Навик управління емоціями потрібен абсолютно всім людям. Емоційні реакції необхідні, щоб ми пристосувалися до навколишнього світу, і коли ми вміємо керувати емоціями – адаптація відбувається краще, ми стаємо щасливішими і успішнішими.

Система емоційних реакцій – складний механізм, і як в кожному складному механізмі в ньому можуть відбуватися збої. То як керувати емоціями і почуттями?

Пан Андрій фахово та детально розкрив тему, залучаючи студентів до обговорення.

Зазначимо, що емоційними реакціями добре керують ті, хто знає техніки управління емоціями, а також має високий рівень емоційного інтелекту, який сьогодні визнаний важливою складовою успіху та ефективності поряд з розумовим інтелектом. Тож, щоб підвищити цей вид інтелекту, потрібно навчитися розуміти власні емоції, розрізняти їх, відстежувати їхні сигнали в тілі, приймати їх і вміти аналізувати.

Залишити відповідь