Ви зараз переглядаєте Думай як митець

Думай як митець

Щорічно 19 квітня світ відзначає День поезії та творчого мислення. Свято об’єднує творчих особистостей та нагадує суспільству про важливість існування духовного, поетичного, незвичайного та уявного в нашому житті.

У День поезії і творчого мислення фахівці відділу обслуговування користувачів бібліотеки Чижевського провели інформаційну вуличну акцію «Думай як митець!».

Учасникам пропонували познайомитися з творчістю наших кропивницьких поетів та поеток: «Третя ластівка» Ольги Могильди, «Споріднені душі» Ольги Вашеки, «У краї на зліт часів» Василя Левицького, «Жовті листочки» Ольги Застеби, «Меридіани і паралелі» Романа Любарського, «Іду до тебе» Тетяни Микитась та ін.

Окрема виставочна поличка була присвячена книгам з психології: «Як виховати генія, або Інвестиція у вашу дитину» Олександра Губенка, «Системне мислення» Джозефа О’Конора, «Штурмуй! 21 спосіб мислити креативно» Майкла Міхалка, «Думай як митець» Вілла Гомперца та ін.

За номером сторінок книги «Як бути впевненим у собі» Анни Барнс учасники акції отримували психологічні поради відомих людей: «Мрійте піднесено, і з тим, про що ви мрієте, ви станете кращим» Дж. Аллен (ст. 50).

Для стимулювання творчого мислення необхідно забути про страх помилок. Люди, які не висловлюють свої ідеї через страх зробити помилку, часто не розкривають свій потенціал. Тож сприймайте свої помилки як невід’ємну частину процесу творчості і використовуйте їх як можливість для вдосконалення. Не забувайте, що в кожному з нас ховається маленький творець, який чекає на свою чергу з’явитися і зробити світ кращим.

Залишити відповідь