Ви зараз переглядаєте Ось і промайнув ще один тиждень на дитячій точці «СПІЛЬНО».

Ось і промайнув ще один тиждень на дитячій точці «СПІЛЬНО».

Почався він з настільних ігор та рухливих розваг, які розвивають увагу, логіку, артистизм та мовлення, а також інтерактивних занять з англійської.

Наші тьюторки читали разом з дітками книги про зиму та влаштували малечі віртуальну подорож у чарівний світ казки, де мріє побувати кожна дитина, – «Атракціони Діснейленду».

Кожного дня хлопчики та дівчатка брали участь у різноманітних майстер-класах в техніці орігамі та паперопластики, на яких вони виготовляли героїв новорічних та різдвяних свят – ялинки, сніговичків, янголят, кроликів і котиків та святкові ліхтарики. Особливо цікавим був майстер-клас, на якому створювали орнаментальні доріжки та листівочки в техніці штампування. Наш юний відвідувач на ім’я Іван боявся, що не вміє малювати, але виявилось створювати красу можна і за допомогою декоративних штампів та засушених квітів! 

Чекаємо на вас та ваших діток в бібліотеці Чижевського наступного тижня, буде багато інтерактивних ігор, подорожей та майстер-класів!

Залишити відповідь

Діснейленд: загальний огляд

Віртуальні медіа проекти

Діснейленд: загальний огляд

Бажаєте відвідати місце, де відтворено світ мультфільмів і казок, де цікаво всім – і дорослим, і малим? Запрошуємо переглянути наш медіапроект і зануритися в чарівний світ Діснейленда.