Ви зараз переглядаєте В бібліотеці Чижевського відзначили свято сім’ї

В бібліотеці Чижевського відзначили свято сім’ї

Сім’я – найголовніша цінність у житті людини, особливо у часи випробувань, воєнних дій, вимушених міграцій – саме такі часи наразі переживає наша країна. День сім’ї – гарна нагода зустрітися з рідними, а якщо немає такої можливості, то зателефонувати їм і сказати кілька теплих слів, подякувати за все світле і добре, що вони подарували нам.

На відзначення Міжнародного дня сім’ї працівники інформаційно-бібліографічного відділу обласної книгозбірні провели просто неба акцію під гаслом «Сім’я – джерело радості і щастя», щоб нагадати городянам і гостям міста про сімейні цінності і важливість любові і підтримки у родинних стосунках.

До уваги мешканців бібліотекарі підготували добірку книг про сім’ю і родинні взаємини. Охочих запрошували висловити власну думку про важливість сім’ї в їхньому житті – дописати незакінчене речення «Сім’я – це…». Учасники зазначили такі цінності, як гармонія, єдність, взаєморозуміння, підтримка, довіра, вірність та інші. Один перехожий, що долучився до акції, написав просто і ясно – ВСЕ! Дійсно, сім’я – це все!

Бібліотекарі пропонували також городянам ознайомитися з висловлюваннями про сім’ю відомих особистостей – філософів, письменників, політичних, культурних і церковних діячів, навіть астронавтів – від римського історика Тацита до матері Терези, яка, до речі, вважала, що «для створення сім’ї достатньо полюбити. А для збереження – потрібно навчитися терпіти і прощати». Складно не погодитися.

На згадку про свято усі учасники акції отримували повітряні кульки та інформаційні листівки про книгозбірню.

Залишити відповідь