Ви зараз переглядаєте Поезія з ароматом кави

Поезія з ароматом кави

Березень багатий на визначні події для всіх, хто шанує мистецтво слова. З нагоди Міжнародного дня поезії літературна кав’ярня «Поезія нас єднає» запросила до бібліотеки Чижевського поетів, музикантів, поціновувачів поетичного слова та чудової музики.

Свої вірші читали молоді поети Єлизавета Єрещенко, Максим Бричка та відома кропивницька поетеса Ольга Вашека. Поетичні рядки сучасних українських літераторів та письменників-земляків лунали під час флешмобу «Мені сподобалась така поезія». Музичний десерт – класичні та джазові композиції – подарували відвідувачам кав’ярні студенти музичного коледжу Денис Чуб, Лілія Багрій та Ірина Левченко.

Як говорив в одному з інтерв’ю Любомир Стринаглюк, написання віршів – «це прекрасна пригода, подорож, коли ти входиш в цей світ, коли ти отримуєш рядки, коли пишеш їх і йдеш у певній такій приємній і щемливій невідомості, яка завершується світлом відкриття». Тож приємним сюрпризом стало складання віршів зі словами-римами. Кожен гість літературної кав’ярні зміг на маленьку мить відчути себе поетом і в цьому йому допомагали весна і аромат кави.

Залишити відповідь