Ви зараз переглядаєте Батьківський клуб: гаджетозалежність

Батьківський клуб: гаджетозалежність

Згідно останніх соціальних досліджень, 80 відсотків людей беруть в руки смартфон вже в перші 15 хвилин після пробудження. Сніданок в колі родини чи на самоті теж супроводжується активним користуванням телефону. Ми гортаємо стрічки соціальних мереж або читаємо новини. На навчанні чи на роботі більшість з нас не забувають про гаджети: спілкуються через месенджери, проглядають електронну пошту, скролять сторінки соціальні мережі.

Відірватися від екранів гаджетів втомлене людство може лише у сні. Сучасний світ отримав не лише неймовірний технічний прогрес, а й нові проблеми та психологічні діагнози.

Напередодні Великодніх свят відбулося чергове засідання Батьківського клубу, у центрі уваги якого була гаджетозалежність.

Засідання клубу проведено у межах проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Благодійним фондом “Безпечне майбутнє”.

Запрошуємо на чергове засідання Батьківського клубу, яке відбудеться 20 квітня 2023 року о 14.00 годині. На ньому йтиметься про арт-терапію: як розмовляти з дитиною про мистецтво.

Залишити відповідь