Ви зараз переглядаєте Дві виставки та один майстер-клас

Дві виставки та один майстер-клас

Традиційний день відкритих дверей у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук бібліотеки почався з відкриття персональної виставки молодої художниці Інни Дубосар «Відчуття». Її складають близько трьох десятків робіт, виконаних в різних техніках декоративно-ужиткового мистецтва. В експозиції представлені іконопис, витинанки, батик, петриківський розпис, академічний живопис, лялькарство та писанкарство. Пані Інна провела екскурсію виставкою, цікаво розповіла про свої роботи та техніку виконання. Присутні жваво спілкувалися з позитивною, доброзичливою, привабливою майстринею, задавали багато питань, висловлювали своє захоплення, зичили подальших творчих успіхів. Доповненням до експозиції стала книжкова виставка. Святковий настрій присутнім створили викладачі музичної школи № 2 імені Юлія Мейтуса.

Для студентів Льотної академії НАУ співробітники відділу презентувала виставку туристичних буклетів «Подорож». Відвідувачі мали змогу ознайомиться з туристичними виданнями країнознавчого напрямку, які знаходяться у відділі.

Для вихованців модельного агентства Mix Models провели майстер-клас з розпису екоторб, на якому діти набули навичок з розпису за трафаретами або за власними малюнками, а також із задоволенням пограли на інтерактивній дошці. А для всіх бажаючих відбувся майстер-клас «Органайзер», де учасники своїми руками створювали дуже красиві й оригінальні  підставки з безліччю відділень.

Відвідувачі бібліотеки мали змогу познайомитися з новими надходженнями літератури за профілем відділу. Всі учасники заходів отримали масу позитивних емоцій, цікаво та змістовно провели свій час, що сприяло залученню нових користувачів та реклами бібліотеки в цілому.

Наталія Івахнюк, відділ документів з 
економічних, технічних та природничих наук

Залишити відповідь