Ви зараз переглядаєте Бібліотека Чижевського отримала подарунок від Держагенства з питань мистецтв та мистецької освіти

Бібліотека Чижевського отримала подарунок від Держагенства з питань мистецтв та мистецької освіти

В цей складний час, коли книговидавнича галузь країни потерпає через кризу, особливо важливою є благодійна підтримка. Тим більш, що придбання бібліотеками нових книжок за бюджетні кошти унеможливлене через воєнний стан. Тому приємним і несподіваним водночас став для бібліотеки Чижевського візит директорки Департаменту мистецтв Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти Євгенії Крутоголов. З собою вона привезла чудовий подарунок – 35 видань.

Це книги сучасних українських авторів, які отримали або ж були номіновані на літературні премії. Хочемо звернути увагу читачів на книгу Марії Міняйло «24.02», в якій авторка пише про різні долі, поєднані спільним горем – війною, та твір письменниці й журналістки Людмили Таран «Айвенко, або Чоловіки – це…», де в центрі уваги – чоловіки різних поколінь і характерів.

Дуже приємно бачити серед подарунків книги наших місцевих авторів, а саме роман «Корида» Елеонори Бєльської та «Нехай святиться ім’я Твоє…» Валерія М’ятовича.

Подаровані книги знаходяться у процесі бібліотечної обробки, найближчим часом стануть доступними широкому загалу користувачів. Тож запрошуємо відвідати нашу книгозбірню!

Залишити відповідь